skip to Main Content

Bloggen startar 1.10.2022 blogi alkaa

Bloggen startar i höst strax innan vi reser till Spanien. Spanien igen! Varför? Den som bekantat sig med den nya boken »Drömresan« [Läs fritt på PUBLIKATIONER] har upptäckt att våra tio bilresor ute i Europa handlade om länder som Tyskland, Frankrike och Italien. Det var först efter 2012 som Spanien blev ett egentligt resmål för oss.

Espanjan historia on kiehtova, dramaattinen ja verinen. Maa on ollut eurooppalaisen kulttuurin sulatusuuni, jossa arabien, juutalaisten ja roomalaisten kulttuurit kohtasivat. Yli viisi vuosisataa sitten Córdoba oli Euroopan älyllinen keskus. Viime vuoden matkablogin voit lukea napsauttamalla vieressä olevaa Tumbrlin logoa.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top