skip to Main Content

¡Hola, hola!

Matkasuunnitelma – resrutten i Spanien.

3. lokakuuta lennämme Madridiin Espanjaan. Matka alkaa vierailulla Segoviaan, joka sijaitsee noin 100 kilometriä Madridista luoteeseen. Valladolid on seuraava kohde. Myös Ávilassa on muutaman päivän välilasku ennen kuin palaamme Madridiin lentääksemme Vigoon, joka sijaitsee Atlantin rannikolla aivan Portugalin pohjoispuolella. Lopuksi palaamme Madridiin viideksi päiväksi. Näimme Ávilan muurit, kun matkustimme junalla Salamancaan vuonna 2012.

Vi såg Vigo på långt håll 2018 när vi reste från Porto, Portugal, till Santiago de Compostela med buss. Musselodlingarna syntes högt uppifrån från motorvägen i flodmynningen Ría de Vigo. Vigo är den näst största fiskehamnen i världen. Vi har länge varit intresserade av Segovias romerska akvedukt och slottet Alcázar de Segovia, och nu är tiden mogen för ett besök.

Murarna I Ávila fotograferade 2012 från tåget på väg till Salamanca.

This Post Has 2 Comments

  1. Trevlig resa önskar Vilja, Tommi, Hilkka och Stigge

  2. Ha det så bra nu och vi kommer att följa er resa här på bloggen. Baci & abbracci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top