skip to Main Content

De små detaljerna – Käytännöllistä

När man packar kappsäckarna inför resan handlar det om att välja bort allt onödigt. Det gäller även att ta med smarta saker. På resan i höstas tog vi med oss en liten vattenkokare och kunde koka te och kaffe på hotellrummet, men också havregrynsgröt. Hur skall man torka småtvätt i hotellets badrum? Med hjälp av en fyra meters torklina och fem klädhängare av ståltråd lyckas man med lite fantasi hänga upp byket på tork. I dag tar vi tåget ner till Helsingfors för att i morgon flyga till Madrid.

Victorinoxin suurin linkkuveitsi Swisschamp ja isompi terävä puukko ovat välttämättömiä matkalla. Metallivaijerilla ja nelinumeroisella yhdistelmälukolla pystymme lukitsemaan yhteen neljä matkalaukkua ja kaksi tietokonelaukkua. Käytännöllistä, jos joudut jättämään matkatavarasi vartioimatta hetkeksi, esim. ravintolassa.

This Post Has One Comment

  1. Suurella mielenkiinnolla seuraan etenemistänne Espanjassa.
    Muutama pyykkipoikakin ovat joskus avuksi.
    Terveisin, Silja Velmala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top