skip to Main Content

Chagall

Marc Chagall on värien mestari.

Iglesia de Las Fransesasissa, joka aiemmin oli kirkko, oli Marc Chagallin (1887–1985) litografioiden ja etsausten näyttely. Uskonnolliset aiheet, naisen ylistys ja värin mestari tiivistävät Chagallin taiteen keskeisen osan. Litografiat toivat Chagallin vahvuuden esiin jopa paremmin kuin hänen öljymaalauksensa. 

Rio Pisuerga -joki virtaa Valladolidin läpi. Parque Campo Grande on viehättävä kolmion muotoinen puisto, noin 500 m kertaa 400 m, rautatieaseman pohjoispuolella. Siellä oli paljon vesilintuja, riikinkukkoja ja kesyjä oravia.

Man kan knappt gå hundra meter utan att träffa på en kyrka i Valladolid. Katedralen Catedral de Nuestra Señora de la Asunción började byggas på 1500-talet då Valladolid en kort tid var huvudstad i Spanien. Det var tänkt att det skulle bli Europas största kyrka, men pengarna tog slut och än i dag är bygget på hälft. Dess yttre skal är ändå vackert.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top