skip to Main Content

Vigo Gallery

Vigo är en ung stad. Ännu på slutet av 1800-talet bodde endast ett tusental människor här. Därför finns det inte så många gamla byggnader. Endast fasaden finns kvar av denna fabrik.

När vi vandrade i Segovia stötte vi titt och tätt på kyrkor. En kyrka har vi observerat i Vigo. Annars lyser de med sin frånvaro. Det här är sista dagen i Vigo. Trots regnet har vi varje dag också haft solsken. Regnskurarna är rätt kortvariga. Nu har det varit bara solsken i tre dagar.

Tänään on pyhäinpäivä Espanjassa ja kaikki kaupat ovat kiinni. Leipäkauppa hotellin korttelissa oli onneksi auki. Jouluvalot, jotka koristavat kaikkia suuria katuja sytytetään Vigossa 18. marraskuuta. Huomenna lennämme Madridiin.

Napsauta yhtä pikkukuvista avataksesi galleria-ikkunan. Klicka på en av miniatyrerna för att öppna gallerifönstret.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top