Skip to content

Extremadura 

Syksyllä 2016 vierailimme Cáceresissa [kuva] Extremadurassa. Huomenna odottaa juna Méridaan.

Ensimmäinen matkakohde Mérida sijaitsee Extremaduran alueella. Kaupunki perustettiin vuonna 25 eaa. (ennen ajanlaskun alkua) nimellä Emerita Augusta, ja siitä tuli Rooman Lusitanian provinssin pääkaupunki ja se oli yksi Rooman valtakunnan tärkeimmistä kaupungeista. Méridassa on enemmän jälkiä roomalaisesta arkkitehtuurista kuin missään muussa Espanjan kaupungissa. Rooman valtakunta hallitsi Espanjaa vuodesta 216 eaa. seitsemänsadan vuoden ajan.

Regionen Extremadura, som ligger sydväst om Madrid, är en av Spaniens minst besökta hörn. Extremadura har några av landets finaste medeltida städer och romersk arkitektur och varit hem för människorna som formade Spanien: romare, goter, judar och araber. Hösten 2016 stannade vi två nätter i Cáceres, som kanske är den mest kända staden i regionen. Nu besöker vi en annan stad i Extremadura: Mérida.

Napsauta yhtä pikkukuvista avataksesi galleria-ikkunan. Klicka på en av miniatyrerna för att öppna gallerifönstret.

Bilderna är från Cáceres år 2016. Flera filmer och serier har spelats in i den medeltida gamla stadsdelen.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top