Skip to content

Som i en labyrint

Infarten till Sevillas centrum stannar upp när fotgängare är i farten.

Sevillas centrum Casco Antiguo (gamla staden) är som en labyrint med krokiga gator. Om en gata ser ut att vara en längre rät gata, så kan den byta namn efter varje femtio meter. Det är lättats att orientera sig genom att ta en geografisk riktning. Katedralen, Las Setas och Guadalquivir är landmärken som gör det lätt att hitta rätt. Centrum är format lite som en citron. Tre kilometer långt och två kilometer brett. Runt Casco Antiguo löper en livligt trafikerad ringväg.

Liikenne keskustassa tapahtuu jalankulkijoiden ehdoilla. Jos haluat ajaa keskustaan, on se mahdollista vain idän suunnasta. Myös pääväylä keskustaan ​​on niin kapea, että jalankulkijoiden ollessa liikkeellä autoliikenne joutuu pysähtymään, koska jalkakäytävät ovat toisinaan vain kolmekymmentä senttimetriä leveät tai vähemmän. Kuljettajat pysähtyvät kohteliaasti. Kaikkialla eivät autot voi liikkua koska kadut voivat olla vain puolitoista metriä leveitä. Olemme nähneet kuinka talojen julkisivut ovat raapineet autojen kylkiä niiden kääntyessä ahtaissa kadunkulmissa.

Napsauta yhtä pikkukuvista avataksesi galleria-ikkunan. Klicka på en av miniatyrerna för att öppna gallerifönstret.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top