Skip to content

La Carbonería

La Carbonerían tunnelma oli hieno.

Kun eilen illalla olimme kävelemässä Glennin kanssa kaupungilla kysyin:. »Tiedätkö paikan jossa on ilmaisia flamencoesityksiä.« Glenn kaivoi esiin puhelimensa ja avasi Notes-appin ja etsi paikan nimen ja osoitteen. Google-mapsin avulla löysimme perille. Paikan nimi oli La Carbonería (Calle Céspedes 21). Puolen tunnin mittaisia esityksiä oli illan aikana kolme ja jo tuntia ennen esityksen alkua paikka alkoi täyttyä, Flamenco-taiteilijat olivat nuoria ja toivat näyttämölle rytmikkään ja intensiivisen musiikki- ja tanssiteoksen.

Vi bjöds på intensiv och rytmisk flamenco på asketiska La Carbonería. Föreställningarna var gratis..

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top