Skip to content

Real Alcázar

Real Alcázar on koristeellinen palatsi.

Sevillan kruunu on sen ytimessä sijaitseva kuninkaallinen palatsi Real Alcázar, jonka koristelut ovat hämmästyttävät. Se on alun perin maurien linnoitus puutarhoineen, jota on laajennettu useita kertoja. Ensimmäisenä tälle paikalle rakensivat linnan almohadit. Suurin osa nykyisin jäljellä olevasta linnasta on maurien kuninkaan vuodesta 1364 alkaen rakennuttamaa linnaa. Se on yksi parhaista mudéjar-arkkitehtuurin esimerkeistä. 

Kejsar Karl V:s gotiska tillägg skapar en kontrast till den islamiska stilen. Alcázar har en mycket elegant trädgård med en intressant labyrint. Det var ursprungligen ett moriskt fort som revs i samband med den kastilianska erövringen av Sevilla 1248. Därefter byggdes anläggningen om i mudéjar-stil. Alcázar bildar ett UNESCO-världsarv tillsammans med katedralen och Archivo de Indias i Sevilla.

Napsauta yhtä pikkukuvista avataksesi galleria-ikkunan. Klicka på en av miniatyrerna för att öppna gallerifönstret.

This Post Has One Comment

  1. Verkligen värt att besöka, underbara trädgårdar och mosaik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top