Skip to content

Lystern i gatubilden

Under våra promenader i Sevilla får vi uppleva pärlor.

De dagliga promenaderna i Sevilla är höjdpunkter för oss. Det blir flera rundor per dag och totalt närmare tio kilometer. Dels för att göra de dagliga uppköpen till vår bostad, dels för att gå ut för att äta, dricka café con leche eller öl. Under våra promenader får vi njuta av utsirade byggnader. Det finns massor av arkitektoniska pärlor i staden. 

Sevilla ei pysty kilpailemaan Pariisin kanssa arkkitehtuurillaan, mutta mutkaisten katujen, korkeatasoisten rakennusten ja viihtyisien kahviloiden, ravintoloiden ja pubien yhdistelmä on lyömätön. Asumme vain kahdensadan metrin päässä katedraalin kirkontornista Giraldasta ja välimatkat ovat lyhyitä. Tunnemme kaupungin keskustan eteläosan läpikotaisin.

Napsauta yhtä pikkukuvista avataksesi galleria-ikkunan. Klicka på en av miniatyrerna för att öppna gallerifönstret.

This Post Has One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top