Skip to content

Pubi – julkinen olohuone

Bar Alfalfan nimi on sama kuin kaupunginosan. Kaksi kuppia café con lecheä  ja kaksi isoa sämpylää (bocadillos) maksoi 8,10 euroa.

Espanjassa on kolme kertaa niin paljon pubeja ja baareja kuin Isossa-Britanniassa ja neljä kertaa enemmän kuin Saksassa. Näin ollen Sevillassa on 4.000 baaria. Pubeja on tiuhaan peräjälkeen ja lauantaisin iltapäivällä baarit täyttyvät niin että vain murto-osa väestä mahtuu sisätiloihin. Suurin osa viihtyy joka tapauksessa ulkoterasseilla vaikka sisällä baareissa olisikin tilaa. Se saattaa johtua siitä, että espanjalaiset pukeutuvat vuodenaikojen, eivät niinkään sään mukaan. Aamuisin ilman lämpö saattaa talvella olla 6-10 asteen välillä ja lämpötila tuplaantuu iltapäivällä.

Pubarna har normalt en uteservering med bord och stolar och en inneservering. I Spanien går det nästan 6 barer per 1.000 innevånare. Baren i Spanien är i första hand en mötesplats och inte ett ställe att berusa sig på. Därför ser man hela familjer i barerna under veckosluten och kvällstid. Det inkluderar allt från barn till seniorer. De flesta trivs ändå bäst utomhus fast det det finns lediga platser inne i barerna. Pubarna är av olika typer. Många har har enklare tapas som fylld batong (bocadillos) med ost, lufttorkad skinka och tomat. Andra pubar serverar exklusiva tapas. 

Napsauta yhtä pikkukuvista avataksesi galleria-ikkunan. Klicka på en av miniatyrerna för att öppna gallerifönstret.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top