Skip to content

Mainioita tapaksia, hyvää viiniä ja ihania kävelyretkiä

Guadalquivirin ranta.

Erinomaisten tapasten ja hyvän viinin lisäksi pitkät kävelyt ovat ehkä parasta Sevillassa. Joskus olemme menossa tarkoituksella tiettyyn paikkaan, mutta usein vaeltelemme päämäärättömästi. Kilometrejä saattaa kertyä jopa yli kymmenen. Meillä on ollut onnea myös sään suhteen. Vettä on satanut muutaman tunnin ajan parina päivänä tai öisin. Matkaa suunnitellessamme laskimme, että päivälämpötila ei enää olisi yli kolmenkymmenen asteen. Juuri ennen kuin saavuimme Sevillaan, päivän maksimilämpötila oli yli kolmekymmentäviisi astetta. Meidän täällä ollessa on päivälämpötila on ollut 20-23 astetta. Kuvissa on sääennuste.

På Google Maps markerade vi in ett godtyckligt område som mätte 200 x 200 meter. Områdets gator hade en total längd på 1.100 meter. Det här betyder att gatornas totala längd i Sevillas historiska centrum Casco Antiguo är i storleksordningen 110 km. Vi har inte gått på alla gator i centrum, fast det känns så ibland. I ett tidigare blogginlägg skrev vi om de smala gatorna. Nu har vi ett par gånger stött på att bilarnas hjul gnisslar och knarrar när trottoarstenarna gnider mot hjulen och det kan ske samtidigt på bilens bägge sidor. Stackars fälgar.

Napsauta yhtä pikkukuvista avataksesi galleria-ikkunan. Klicka på en av miniatyrerna för att öppna gallerifönstret.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top