Skip to content

Madrid – ¡Adios España!

Nyt valokuvaaminen Reina Sofia-museossa oli sallittua, vielä viime toukokuussa Picasson Guerncian kuvaaminen oli kielletty.

Maanantaina matkustimme high speed -junalla Sevillasta Madridiin. Hieman yli kahdessa ja puolessa tunnissa saavuimme Estación de Atochan rautatieasemalle. Se oli nopeampaa kuin lentäminen. Hotellimme Mediodia oli rautatieasemaa vastapäätä. Jätimme matkalaukkumme hotellin vastaanottoon ja lähdimme kulkemaan c/Atochaa pitkin kohti Madridin keskipistettä Puerta del Solia. Teimme ylimääräisen lenkin Plaza de Santa Ana aukion kautta, jossa runoilija Federico García Lorcan patsas seisoo ja sieltä löytyy myös klassinen pubi Cervecería Alemana. Vähitellen suuntasimme kohti Madridin paraatikatua Gran Víaa upeine rakennuksineen. Söimme myöhäisen lounaan Raza Madrid Barquillossa. Pöytä oli varattu netin kautta, koska paikka on tunnettu hyvästä ruoastaan.

När vi senare checkade in på vårt hotellrum såg vi att Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía låg knappt hundra meter längre bort. Konstmuseet hade öppet också på måndagar. Inträdet för 65 år fyllda personer var gratis förutom specialutställningarna. Vi koncentrerade oss främst på kubisternas målningar. När vi sedan trötta och belåtna återvände till hotellet upptäckte vi att vi hade gått rejält över tio kilometer. – I går, tisdag, anlände vi lyckligt till Finland.

That’s all Folks!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top