Skip to content

Digitala publikationer

Boken »Spanska upplevelser« innehåller fotoreportage från tio spanska städer: Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Zaragoza, Murcia, Granada, San Sebastián, Cádiz och Ronda. Spaniens historia är dramatisk och spännande.

ÖPPNA BOKEN

Förklaringar till pdf-filerna nedan.

Foto- och resereportaget
»Resan till Sevilla med stickspår« handlar om en bilresa från Jakobstad i Finland till Sevilla i Spanien. Att resa med bil genom Europa är lite som att vara med i en road movie-film. 

ÖPPNA BOKEN

Boken »Det går en vind över Biscayabukten« är ett fotoreportage om städerna Bilbao, Santander och Gijón vid Biscayabukten i norra Spanien. Hösten 2016 körde jag från Bilbao till Oviedo och fascinerades av kuststräckan.

ÖPPNA BOKEN

NY OMARBETAD UPPLAGA.

Midsommaraftonen 2009 startar resan med temat »Bilstereo och Musik«. Vi kommer att köra 6 000 kilometer under tre veckor. Allt är packat och klart. Vi gör en sista koll att kreditkorten, passen, körkorten och färjbiljetterna finns med.

ÖPPNA BOKEN

»Drömresan« handlar om tio berättelser om tio bilresor ute i Europa 1992–2007. Vi ville upptäcka Europa på ett nytt sätt och tanken föddes att göra en bilresa till Mellaneuropa.
Det blev flera resor.

ÖPPNA BOKEN

Publikationen »5 intryck –
Möten med 16 europeiska städer« är ett fristående komplement till fotoutställningen med samma namn som hölls 2012. Att resa är musik, mat, surpris, bilande och Autobahn.

ÖPPNA BOKEN

FÖRKLARINGAR

När pdf-filen har laddats ned syns denna ruta nederst på skärmen. Pdf-filen stängs genom att klicka på korset i det övre hörnet till höger eller trycka på ESC. 
Bläddra med markörspilarna.

  1. Sida/Totala antal sidor och bläddringspilar. Eller använd markörspilarna.
  2. Miniatyrer [On/Off].
  3. Förstora eller förminska.
  4. Växla mellan fullskärmsläge och fönsterläge.
  5. Dela boken på nätet.
  6. Ladda ner pdf-filen | Enkelsida eller uppslag | Till första sidan |
    Till sista sidan | Stänga av och på bläddringsljudet.
Back To Top