skip to Main Content

Publikationer

HAVET OCH KUSTEN. »Det går en vind över Biscayabukten« är ett fotoreportage från Bilbao, Santander och Gijón. Hösten 2021 flög jag till Bilbao tillsammans med min fru Seija och stannade vid Biscayabukten i sex veckor.
AUTOBAHN. Boken »Drömresan«  är tio berättelser om tio bilresor åren 1992–2007 ute i Europa. Vi ville upptäcka Europa på ett nytt sätt. Det fanns så mycket intressant och spännande.

Reselogg

Reseloggen innehåller fotoreportage från Europa. »Jag står i en lång kö som börjar ett kvarter längre bort och köar till Portos berömda bokhandel Livraria Lello. Innan dess har jag köpt en inträdesbiljett för 5 €. Du läser rätt: folk betalar 5 € och väntar en halvtimme bara för att komma in i en bokhandel. Det sägs att J.K. Rowling blev inspirerad av Livraria Lello när hon började skriva om Harry Potter. Inredningen i bokhandeln är fantastisk

5 intryck

Fotoutställningen 5 intryck är en konklusion av mina möten med europeiska städer. Kilometer efter kilometer, stad efter stad, fotografi efter fotografi har mitt Europa vuxit fram. Var och en av städerna representeras av fem fotografier och totalt omfattar utställningen 80 fotografier. Urvalet fotografier är ett försök att bilda en harmonisk helhet från var stad och en rytm av städerna tillsammans. Typiska landmärken är bortvalda.

Back To Top